Ben's Cabinemeubels cabine kasten en koelkast - aanpassingen.

Mercedes Econic Cabine Opklapbaar bed

Opklapbaar bed

MB Econic Cabine

In deze MB Econic Cabine kunnen wij een opklapbaar bed met een matras van 210 cm lang en 70 cm breed maken. Het 10 cm dikke matras is in Superieur kwaliteit heeft een grijze afritsbare hoes.

Het grijze gordijn sluit om het bed aan de drie raamkanten van de cabine, (aan de binnekant ook nog zwart gevoerd om het daglicht buiten te sluiten). Het Gordijn wordt opgehangen aan een uit 1 stuk gebogen rails, Dit alles maakt slapen of een dutje doen wel zeer comfortabel.


Het bed steunt op een (op de hoofdbalken van de cabine contructie) over de gehele cabinebreedte aangebrachte zwarte steun aan de achterwand , en op 2 op de stijlen bij de deuren aangebrachten zwarte steunen.


Hier het gemonteerde opklapbed in horizontale positie.


 

Het opklapbed is aan de buitenkant afgewerkt met grijs lederlook, en aan de binnenkant met zwarte ribstof.


Het opklapbed in verticale stand, omhooggehouden door 2 verstelbare zwarte banden met klemgesp.

Slapen op de zij en op de rug


Gordijnen gesloten en op de rechtse foto in de gordijnband.


Op de stuurstoel ruim voldoende hoofdruimte.

Op de bijrijderstoel wat minder

Deze complete set (opklapbed matras rails en gordijnen) kunnen wij binnen 2 werkuren monteren in onze werkplaats te Emmeloord. Het bovenstuk van de bijrijderstoel en of middenstoel moet hiervoor vooraf door u zelf gedemonteerd zijn, en de cabine graag zo leeg mogelijk. 


De Prijs voor de Complete set bedraagt: € 925,- excl. BTW inclusief gratis inbouwen door ons te Emmeloord. GRATIS inbouwen van dit opklapbed door Ben's Cabinemeubels in de door u aangegeven cabine doen wij uitsluitend voor uw eigen risico.


 


Alle prijzen op deze pagina zijn EXCLUSIEF BTW. Prijs, kleur, en modelwijzigingen voorbehouden.