Betaling

U kunt op het bestelformulier kiezen voor on line betalen, na dat u betaald heeft ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging en binnen 24 uur ( op werkdagen ) de originele factuur per E-mail, en er wordt een hard copy van de factuur bij de bestelling meegeleverd.

De eventuele Levertijd gaat in op de dag dat de betaling onlie is voldaan, en wordt op uw factuur vermeld.

U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling per bank,  na dat u het bestelformulier ingevuld heeft, krijgt u een bevestigingsmail met de gegevens om het bedrag over te maken op onze banrekening.

Zodra het bedrag bij ons binnen is,  ontvangt u een bevestiging en binnen 24 uur ( op werkdagen ) de originele factuur per E-mail, en er wordt een hard copy van de factuur bij de bestelling meegeleverd.

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving gaat de eventuele Levertijd in op de dag dat de betaling op onze rekening is bijgesschreven. en wordt op uw factuur vermeld.

Wij versturen geen facturen of pro forma facturen vooraf, dit geeft veel administratieve en boukhoudkundige romslomp, en dus veel onnodige kosten.( zo kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden )


De meeste producten worden voor u op maat gemaakt daarom werken wij uitsluitend met vooruitbetaling.

Wij accepteren uitsluitend betalingen in Euro’s, Creditcard betalingen met Master of Visa.

Creditcard betalingen verwerken wij ook uitsluitend in Euro’s.


er is een exclusief BTW Betalen mogelijkheid voor klanten in een EEG land buiten Nederland.

Indien u via ons bestelformulier een bestelling plaatst boven € 100,- excl. BTW

vindt u op ons bestelformulier de volgende vraag:

Ik ben een bedrijf buiten Nederland en wil graag zonder btw betalen. klik voor de voorwaarden op de vraagteken.

indien u deze vraag met Ja beantwoord en alle aangegeven vragen correct beantwoord is het mogelijk om Excl BTW te betalen

Hieronder de voorwaarden om bij ons excl btw te kunnen kopen.

Exclusief btw betalen kan uitsluitend indien uw bedrijf in een E.E.G. land buiten Nederland gevestigd is. Indien er gegevens ontbreken of niet juist of onvolledig zijn ingevuld, of het bedrag

Onder € 100,- excl. BTW is, kunnen wij niet exclusief BTW leveren.

Na ontvangst van uw bestelling controleren wij uw gegevens bij de Nederlandse belastingdienst, indien de door u opgegeven gegevens juist zijn, sturen wij u een bevestigings E-mail met daarin het excl. BTW bedrag en onze bankgegevens ( indien u voor vooruitbetaling per bankoverschrijving heeft gekozen) of (indien u voor "Betaling met Master of Visa creditcard" heeft gekozen) een link naar de betaalsite van docdata payments waar u dan het excl. BTW bedrag kunt betalen. e.e.a. kan na ontvangst van uw bestelling een werkdag duren.

Indien u de bestelling inclusief btw betaald, kunnen wij de btw in een later stadium niet meer terugbetalen. De BTW wordt door ons afgedragen aan de Nederlandse belastingdienst.

Nadat u besteld en betaald heeft, en wij het artikel geproduceerd hebben, kunt u geen aanspraak meer maken op het vooruitbetaalde bedrag. Deze bedragen moeten de kosten dekken die wij maken om het gevraagde artikel voor u te produceren. wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Natuurlijk doen wij al het mogelijke om het door u gevraagde artikel zo goed mogelijk aan uw wensen te laten voldoen, en garanderen wij u dat het artikel afgeleverd wordt zoals wij dat met u schriftelijk (zie factuur en eventueel bestelbon omschrijving) zijn overeengekomen.