Ben's Cabine meubels

Over ons

Even voorstellen:

Ben's Cabinemeubels is een gespecialiseerd bedrijf dat praktische oplossingen maakt voor optimaal werkpIezier in de vrachtautocabine, daarbij kunt U denken aan onder andere: kasten boven de voorruit of aan de achterwand van de cabine, koelkastunits en koelkastbedaanpassingen om de koelkast onder handbereik te plaatsen, op maat gemaakte consoles om de tv of magnetron op te plaatsen, vele soorten tafelplateaus enzovoort enzovoort.

Ook de niet vaak voorkomende klussen, en opdrachten naar uw wens, worden niet geschuwd, onder de noemer "maatwerk" is bijna alles mogelijk. Door gebruik te maken van degelijke duurzame materialen, waarbij ook het gewicht niet vergeten wordt, is het mogelijk om met behulp van vakbekwame medewerkers, en een hypermoderne machinepark, een product voor u te vervaardigen dat een autoleven lang mee gaat.
Inbouwen doen wij in onze werkplaats in Emmeloord (gratis) of u bouwt zelf in met behulp van onze uitgebreide handleidingen.

Wij proberen bij het monteren zoveel mogelijk uit te gaan van bestaande schroefgaten in de auto, zodat uw kostbare auto niet in een "gatenkaas" verandert. Door onze prefab manier van werken, vergen de meeste inbouwklussen nog géén uur tijd, zodat u weer zo snel mogelijk de weg op kunt. Terwijl u wacht staat de koffie klaar.

Tevens maken wij in eigen attelier onder de merknaam Royal Cabin/BCM bekleding een complete "lijn" vrachtauto bekleding zoals: Gordijnen, stoelhoezen, motortunnelhoezen, vloermatten, deurpanelen, kleedjes op maat, etc. Naast het werk uit eigen huis, bieden wij u een heel assortiment aan truckaccessoires, zoals: wieldoppen, koffiezetters, waterkokers, losse koelkasten, magnetrons, wooddesign dashboards, omvormers van 24 naar 230 volt en nog veel meer. Er wordt naar gestreefd alleen de beste merken en kwaliteit te leveren, zodat u ook de juiste garantie waar u recht op hebt krijgt. om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen bieden, is het assortiment (op enkele uitzonderingen na) gericht op de binnenkant van de cabine

Zoals u ziet is er weinig op truck accessoires gebied wat aan onze aandacht ontsnapt, heeft u desondanks nog wensen of ideeën, dan houden wij ons graag aanbevolen.

Neem op uw gemak de website door, en als u nog meer vragen heeft, mail ( info@benscabinemeubels.nl ) dan gerust.

Voor Ben’s Cabinemeubels is iedere klant gelijk,

wij willen onze prijzen zo scherp mogelijk houden, zodat ook de “gewone” Chauffeur onze artikelen kan kopen,

en daarom is er geen ruimte voor kortingen. Ook niet bij grotere aantallen.

Om het illegale kopiëren van onze producten te voorkomen, verkopen wij niet aan truck bekleders of soortgelijke bedrijven.

Wij leveren uitsluitend aan en in landen die lid zijn van de Europese Gemeenschap.

Bestellen en betalen kunt u uitsluitend via onze internetsite doen.

Wij vertrouwen op uw begrip.