Gratis montage

Gratis montage houdt in dat wij het desbetreffende artikel gratis voor u in de cabine monteren in onze werkplaats te Emmeloord.

De cabine dient wel zo veel mogelijk leeg te zijn of op verzoek van onze medewerkers daar waar nodig leeggemaakt te worden in onze werkplaats.

Het is aan te bevelen die onderdelen die verwijdert moeten worden alvast te verwijderen, zoals 2e bed, bestaande kasten die vervangen moeten worden en dergelijke, deze zaken zijn eigendom van u of de baas of de leasemaatschappij, en kunnen altijd weer in de cabine nodig ziijn, bijvorbeeld bij inruil van de auto. U kunt deze zaken niet bij ons achterlaten, of in de vuilnisbak dumpen, het afval ophaal bedrijf berekent ons voor deze vollumieuze stukken dusdanig veel, dat wij dit niet in uw aankoopprijs kunnen en willen doorberekenen. Ook heeft u dan geen last van deze zaken in uw cabine, indien u van Emmeloord uit u rit vervolgt en mischien nog dagen of weken lang niet thuis komt.

Uitsluitend kasten en koelkastaanpassingen worden door ons gemonteerd, wij monteren dus geen bekleding, tafels, tv beugels, wieldoppen CB apparatuur, koffiezetters etc. deze kunt u allemaal eenvoudig zelf monteren, daar waar nodig kunnen wij u advies geven.

GRATIS inbouwen van kasten en koelkastaanpassingen door Ben's Cabinemeubels B.V.

In de door u aangegeven cabine doen wij uitsluitend voor uw eigen risico.